Clubul parintilor
Bine aţi venit Vizitator | RSS
[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · Căutare · RSS ]
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Forum » Subiecte atractive » Infidelitatea » De ce triseaza femeile
De ce triseaza femeile
alma3000Data: Joi, 05 Ian 12, 10:35 PM | Mesaj # 1
Sergent
Grup: Administratori
Mesaje: 34
Status: Offline
Spre deosebire de barbat, femeia este tentata sa triseze, in cele mai multe cazuri, din vina partenerului. Mentionez cateva motive care, constituie cauza infidelitatii femeilor moderne {excluzand categoria celor care se complac in orice tip de relatie; fie buna, fie nepotrivita doar de dragul de a avea un partener}: - nevoie acuta de aprobare, atentie, regasire; - lipsa afectiune din partea pertenerului; - incompatibiliate pe plan emotional, afectiv, fizic, intelectual cu partenerul oficial; - insatisfactie sexuala; - tentatia de a domina, de a seduce si cuceri (regasita in egala masura si la barbatul infidel); - instabilitate emotionala; - dorinta de a experimenta; - razbunare (situatie indusa de partener). Cauzele enumerate pot fi acompaniate si de complicitatea barbatului prin ademenire. De mentionat ca, un rol important in comportamentul femeilor infidele il are educatia religioasa si principiile transmise de catre parinti. Dar mai presus de orice, personalitatea si moralitatea isi pun amprenta in actiunile si orientarile de orice natura, cu atat mai mult pe plan sexual.
 
alina_primolinaData: Luni, 09 Ian 12, 1:39 PM | Mesaj # 2
Soldat
Grup: Utilizatori
Mesaje: 1
Status: Offline
Femeile nu triseaza mai mult ca barbati tongue
 
almaData: Luni, 30 Ian 12, 9:38 PM | Mesaj # 3
Sergent
Grup: Moderatori
Mesaje: 27
Status: Offline
din lipsa de afectiune, lipsa de interes a barbatilor k de obicei ei nu stiu nimik , nici declaratii, nici sa faca o seara romantica, nu se pricep, dar asa stau mereu in fata pc si se joaca, dar le e asa de lene sa caute pe google o idee, nici asta nu vor, nu stiu sa asculte persoana iubita cand au nevoie, nu o crede sau asculta mai mult parerea parintilor de aia triseaza lipsa de comunicare
 
oanasinData: Joi, 15 Mar 12, 5:14 PM | Mesaj # 4
Soldat
Grup: Prieteni
Mesaje: 2
Status: Offline
rutina cu siguranta este unul din motivele pt care o femeie devine infidela,vrea ceva nou,ceva care sa o readuca pe val,sa se simta dorita :D...viata trebuie traita cum ii place fiecarui om,dar trebuie tinut cont si de ceilalti din jurul nostru. pupici!
 
Forum » Subiecte atractive » Infidelitatea » De ce triseaza femeile
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: