Clubul parintilor
Bine aţi venit Vizitator | RSS
[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · Căutare · RSS ]
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Forum » Subiecte atractive » Subiecte TABU » Cand sa faci sex (Momentul optim pentru a face sex)
Cand sa faci sex
alma3000Data: Miercuri, 19 Iun 13, 12:58 PM | Mesaj # 1
Sergent
Grup: Administratori
Mesaje: 34
Status: Offline
Un grup de cercetatori italieni de la Universitatea din Bologna au efectuat un studiu, publicat in revista de specialitate The Journal of Sexual Medicine, care arata ca in jurul celei de 14-a zi a ciclului menstrual clitorisul se mareste cu pana la 20%, devenind astfel foarte receptiv la orice atingere.
Cercetatorii italieni au studiat 24 de femei cu varste cuprinse intre 18 si 35 de ani, folosind un echipament special cu ultrasunet, pentru a lua masuratori exacte ale clitorisului in fiecare din cele 28 de zile ale ciclului menstrual.
Ei au constatat ca in a 14-a zi a ciclului, clitorisul femeii se umfla, marindu-si dimensiunea cu 15-20%. Mai mult de atat, artera clitoridiana se largeste, motiv pentru care sangele circula cu o mai mare usurinta irigand mai bine zona atat de sensibila la atingere.

Toate aceste motive fac ca placerea sexuala sa fie cu mult mai mare in aceasta perioada a lunii.

Insa, atentie! In cazul unui ciclu menstrual regulat, tot in ziua a 14-a are loc si ovulatia, motiv pentru care este recomandat sa va protejati in timpul actului sexual, daca nu doriti sa ramaneti insarcinata. Daca aveti, totusi, planuri de a deveni mamica, atunci bucurati-va de moment fara nicio restrictie!

Profesorul Cesare Battaglia, unul dintre coordonatorii studiului de la Universitatea din Bologna, sustin ca nivelul crescut de estroge, hormon feminin, din perioada ovulatiei genereaza aceste schimbari la nivel clitoridian.
 
Forum » Subiecte atractive » Subiecte TABU » Cand sa faci sex (Momentul optim pentru a face sex)
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: