Clubul parintilor
Bine aţi venit Vizitator | RSS
[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · Căutare · RSS ]
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Forum » Subiecte atractive » Fetele la adolescenta » Pubertatea fetelor
Pubertatea fetelor
almaData: Duminică, 11 Mar 12, 10:23 PM | Mesaj # 1
Sergent
Grup: Moderatori
Mesaje: 27
Status: Offline
Pe langa transformarile fizice si emotionale previzibile care au loc la pubertate, parintii trebuie sa faca fata si cu mesajul negativ pe care cultura din zilele noastre il transmite tinerelor fete.
Adolescenta trebuie sa fie trasa prin inel tocmai cand trupul ei incepe sa se rotunjeasca. Daca are o dezvoltare fizica precoce, devine obiectul unor glume si comentarii cu tenta sexuala. Presiunea grupului se adauga la presiunea care vine pe calea televizorului, a filmelor, a revistelor, a publicitatii si a scolii.Daca esti parintele unei tinere adolescente, ce poti face pentru a contracara influenta nefasta a culturii? Poti incepe prin a intelege care sunt nevoile fiicei tale.
Pe langa lista obiectivelor ce tin de varsta adolescentei, ia in considerare si nevoi mai specifice, ce tin direct de sexul feminin. Dr. Pipher prezinta pe scurt nevoile adolescentelor din zilele noastre, comparativ cu propriile ei nevoi cu ani in urma: "Desi lumea s-a schimbat foarte mult in ultimele trei decenii, nevoile tinerelor fete in perioada de dezvoltare maxima s-au schimbat foarte putin".
 
Forum » Subiecte atractive » Fetele la adolescenta » Pubertatea fetelor
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: